property-zapad.dir.bg

 

 
Рейтинг: 1.00
(1)
Глог
ИМОТИ
ЗА КОНТАКТИ
САЙТОВЕ

БЛОГ АРХИВ
«« август 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            Глог
Уважаеми клиенти,
Агенция ИМОТИ-ТОП Ви предлага не само да намерите имота ТОП на Вашите мечти а и:
1. Организиране огледи и оформяне документи в удобно за Вас време
2. Защита Вашите интереси - проверки за тежести вьрху имота /ипотеки, вьзбрани, нелоялни продавачи/ купувачи и др./
3. Постоянни екипи от нотариус, адвокати, дизаинери, инжинери, архитекти, собствен екип за ремонти до ключ и поддрьжка /www.remont-bg.ru.gg
4. Оценки на имоти, сьдействие за кредити
5. Застраховки на имота и имушеството
6. Управление и поддрьжка на имоти Затова и казваме:
ДОВЕРИ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ!
Агенция ИМОТИ ТОП спешно търси къщи,селски и градски,парцели, за свои клиенти- от собственици!
Подробна информация за предлаганите имоти: точен адрес и собственик, се предоставят САМО, когато станете клиент на агенцията, т.е. имате подписан посреднически договор!
Първо подписвате ПОСРЕДНИЧЕСКИ ДОГОВОР, след което отивате на оглед.
Не може на оглед да се водят анонимни лица!


Buy in Europe / Bulgaria / sea, mountains, golf property, ski property, property SPA-mineral water!
Construction and contractor's works
Designing
Help in getting citizenship, visas, residence permit
Help in getting mortgage credit
Insurance
Investment consulting
Juridical support on all stages of property purchase
Opening an account in foreign bank
Operations with land plots
Property examine trip
Sale of functioning business
Construction, development, investment projects
Consulting and legal services
Rent of residential real estate
Sale of residential real estate
Sale/rent of commercial real estate
Property managment
ESTATE TOP
* Address: Bulgaria,Sofia
* Location: www.imotitop.bgoffers.com
Агенция ИМОТИ ТОП спешно търси къщи,селски и градски,парцели, за свои клиенти- от собственици!

ВАЖНО ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ ОТ БЪЛГАРИЯ!
Когато решите да закупите имот използвайки нашите услуги ние ще ви организираме оглед на поне три имота по вашите критерии, но само при предварителна уговорка. Молим всички наши клиенти да се обадждат поне 3 дни преварително в противен случай не бихме могли да осигурим достъп до желаните от тях имоти!
Когато изберете имот който да закупите, има две стъпки на завършване на сделка. Според обичайна практика вие трябва да подпишете предварителен договор със собственика и в присъствие на посредника или да упълномощите някого за това. Когато купувате владение- къща, апартамент или друго място, което е вече завършено,в предварителния договор се включва условия и срокове за извършване на сделката, плащания, данъци и др. Когато купувате собственост "на зелено" (off-plan), в предварителния договор се включват такива условия като крайните срокове за завършването, степен на завършване , както и план на изплащане.Когато предварителният договор е подписан вие трябва да заплатите начална вноска от 10 процента от договорната цена на имота. Ако купувате собственост в строеж задатъка може да бъде до 30 процента.
Втората стъпка подписва на окончателен договор между вас и собственика. Според българския закони, легалната форма на окончателен договор е задължителна. При подписването на договора вие трябва да платите пълната договорна цена на собствеността , както и общинските и държавни такси и данъци по прехвърляне на собствеността. Когато договорът е заверен от нотариуса и въведен в Държавната Агенция по Вписвания вие ставате собстврник на имота.

ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПОКУПКА НА НЕДВИЖИМОСТ

Наш служител ще работи с и за вас. Необходимо е да изпратите вашите изисквания за собствеността, която искате да купите. Колкото повече подробности ни представите относно вашите изисквания толкова по лесно за нас е да ви предложим подходящия за вас имот. Ние ще ви информираме за всичко което отговаря на вашите изисквания ище ви организираме оглед на тези които са интересни за вас.
Когато намерим имот който желаете да закупите ние се заемаме с подготовка и проверка на документите необходими за изповядане на сделката при нотариус, както и за налични,тежести върху имота ( ипотеки, запори и пр)
При покупка на имот бихме могли да ви съдействаме за жилищен кредит
Ако купуваре имот, който не ползвате целогодишном ние можем да съдействанме за отдавамето му под наем

УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ

* намираме наемател според вашите изисквания
* следим за редовното заплащане на наема и сметките от наемателя
* редовни преводи на наема по ваша сметка
* следим за състоянието на имота и неговата поддръжка
* активно контактуваме с вас по имейл, факс или телефон

Всички услуги, които нашата компания предоставя на своите клиенти, са свързани със съответните такси и комисонни. За да работим във ваша полза ние от "IMOTI TOP" правим различни отстъпки, свързани с размера на тези такси и комисионни

Комисионни на агенцията – за всяка покупка осъществена чрез нашата агенция се заплаща комисиионна в размер на 3% от сумата на сделката, но не по малко от 500 Евро. Комисионната се заплаща от клиента при подписване на предварителен договор между двете страни - купувач и продавач
Такса за превоз – Таксите за превоз при оглед се заплащат по следния начин: В случай че използвате кола на компанията, такси не се заплащат за първите 200км на оглед. Следващите км. се заплащат съответно по 0.20Евро на километър. В случай че купте наш имот не заплащате транспорта.
Такса за услугата за търсене според изискванията на клиента на цялата територия на страната - е в размер на 150 Евро и включва пълна информация за пет имота подбрани от личния ви агент според вашите критерии. Подробни снимки за всеки един от тях както на парцела, така и вътре в имота, мнение на специалист относно възможностите за реконструкция и ремонт, както и личното мнение и впечатления на агента. Събраната информация се оформя и ви се предоставя на електронен носител.
Такса за предварителен архитектурен план – таксата варира между 150 Евро и 1500 евро , в зависимост от площта и местоположението на имота, както и в зависимост от това дали клиента има предпочитания към определен архитект или и строителна организация.
Такса за фактически архитектурен план – таксите варират от 500 евро до 3500 евро, взависимост от мястото на сградата , и то включва предварителни планове и скици, които са създадени специално, според изискванията, които са указани, от клиентите.
Такса за обзавеждане на имота – таксата е 90 евро и включва фактическата поръчка и доставка на обзавежданео в зависимост с неговата площ, екип от дизайнери ще изработи за вас оферта съобразена с вашите предпочитания.
Ново строителство – Ние можем да предложим на нашите клиенти имоти OFF PLAN ( на зелено) без комисионна от купувача
Такса за управление на собственост – тази такса е 400 евро. Управлението на собственост е цял пакет за допълнителни услуги, които нашата компания предлага. То е изключително полезна оферта за клиенти, които остават в страната само за няколко месеца през годината, и искат да реализира печалба от купените в България имоти.

Други такси – това са такси които са свързани с процеса на покупко продажба, като нотариални такси за скици и планове, такси към община и съдебни такси, които клиента заплаща сам.

Вземи в gLOG
Агенция ИМОТИ ТОП-Югозападна България
www.imotitop.bgoffers.com ...
20 Юни 09, 15:50   Коментари (0)


0.2962